Csorba Győző Társaság 177. hírlevele

Kérem kedves olvasóimat, az alábbi híreket osszák meg ismerőseikkel!

1. Szeretnék emlékeztetni mindenkit, hogy a Csorba Győző Emlékszoba előzetes jelentkezés után látogatható a Pécsi Tudásközpontban. A pinter2laszlo@gmail.com e-mail címre érkezett levelekre a kérés napján válaszolok minden érdeklődőnek. Különösen középiskolás csoportok jelentkezését várom, de bárkit szívesen vezetek végig a tárlók és a könyvek között.
A Csorba Győző Emlékszoba ismertetőjében ez olvasható:
“2010-ben a Csorba Győző Könyvtár a Dél-dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpontba települt. Az épület első emeletén kapott helyet az emlékszoba, amelyet a költő halálának tizenötödik évfordulóján, 2010. szeptember 13-án újból felavattak. A helyiség megnövekedett alapterülete lehetővé teszi, hogy rendhagyó irodalomórákat rendezzenek itt, illetve előzetes bejelentkezés alapján csoportokat fogadjanak.”
Az Emlékszobáról 2018 decemberben készített összeállításom megtekinthető itt.

2. A 176. hírlevél 2. pontjában írtam Csorbáék 1947–1948-as szicíliai útjáról. Kicsit szomorúan, mert nem sikerült az interneten megnyitni az ajánlott oldalt. Most eszembe jutott, hogy én ezt az összeállítást elmentettem! Elérhető itt! Érdekes olvasmány, színes, hangulatos, ajánlom figyelmükbe.

3. Kérem, aki még nem tette meg, fizesse be a tagdíjat! Sajnos, semmi, senki nem működik ingyen. A könyvelő sem. Minden támogatónak elismervényt adunk, az összeg felhasználásáról az éves közgyűlésen beszámolunk.

4. A Társaság támogatása a Csorba 100 kötet (2000,−Ft) vásárlásával is lehetséges. Akit érdekel, kérem, írja meg nekem igényét a pinter2laszlo@gmail.com címen, segítek a könyv eljuttatásában.
Kérem, ajánlják a könyvet rokonaiknak, barátaiknak, ismerőseiknek is!

Minden adományt, támogatást köszönettel fogadunk.
Köszönöm a figyelmet.