A Csorba Győző Társaság 253. hírlevele

1. Üdvözlet a “félkaranténból” mindenkinek. Remélem, minden Csorba-kedvelő jól van, senki nem betegedett meg. Vigyázzanak, vigyázzatok magatokra. Éljük túl ezeket az összezártságban töltött napokat egymás iránti nagy-nagy szeretettel, türelemmel, olvasással. És bízzunk a szebb jövőben.

2. A Csorba Társaság ügyeinek intézése a nehéz helyzet ellenére folyamatban van. Találkozót most természetesen nem tudunk tartani és a közgyűlés is halasztódik. A könyvelővel kapcsolatban vagyok, amint a 2019. évi pénzügyi beszámoló elkészült, azt itt közzéteszem. Nehézkes az ügyintézés: kedves könyvelőnk pl. kijött az utcára az autómhoz, ott vette át a számlákat, most telefonon, e-mailban tartom a kapcsolatot vele. Számlavezető bankunk (Takarékbank) áprilisi átalakulása miatt pedig kicsit nehézkesen, mindenféle furfangokkal, segítséggel szerzem meg a számlakivonatokat. De azért minden rendben lesz, remélem.

3. Versekkel folytatom a hírleveleket: adósságtörlesztéssel. Tavaly, az Ady-év kezdetén kértem mindnyájukat, küldjék el kedves Ady-versük címét, hogy aztán azokat a honlapon Nagy Imre elnökünk Ady-sorozata mellett közölni tudjuk. Átnéztem a kéréseiket, bizony elmaradtam néhány teljesítéssel. Most – nevek közlésére nem kaptam engedélyt, ezért a küldő neve nélkül – közlöm a verseket. Elnézést a késlekedésért, de amint a közmondás tarja: ami késik, nem múlik.

4. A következő, hamarosan elkészülő hírlevélben a betűrendben a 7. verseskötet (Időjáték) ismertetésével folytatom a Csorba-sorozatomat.

Köszönöm figyelmüket!