A nagy nyári forróságban sem állt meg az élet, történik ez-az Csorba emlékének őrzésével és a honlappal kapcsolatban. Vegyük sorjában:
– Csorba Győző halálának 15 évfordulójára Sólyom Katalin és versmondó köre készül önálló Csorba Győző műsorral. A versek kiválogatása és a felkészülés időszaka van most. Az önálló est kitalálója és mozgatója dr. Hernádi László könyvtáros, a Pécsi Tudományegyetem nyugalmazott főigazgató helyettese, aki Csorba költészetének nagy tisztelője, s egyben a Sólyom Katalin versmondó körének tagja. Sólyom Katalint nem kellett sokszor  kérni a műsor megrendezésére: többször részt vett Csorba estjein, közreműködött pl. a hetvenéves költő köszöntésekor a Pécsi Nemzeti Színház Kamaraszínházában, 1986. november 27.-én Labancz Borbála, Maronka Csilla, Csuja Imre, Gergely Róbert, Helyey László színművészek társaságában. Azon az estén a szavalatok mellett Bertók László, Pákolitz István, Makay Ida a
Csorba Győzőhöz írt verseiket olvasták föl, s közreműködött még Gy. Vass Ágnes hegedűművész, a Mecsek Fúvósötös és Lencsés Károly, Karácsony Angéla táncosok is.)
– Levelet írtam Páva Zsolt úrnak a Pécsi Önkormányzat elnökének, aki válaszában megígérte, munkatársaival megvizsgáltatja, lehetséges-e a Damjanich utcai ház kerítésére, ahol a költő 1958-tól haláláig alkotott, emléktáblát helyeztetni az évfordulóra.
– Mint az már régóta köztudott, a Csorba Győző Megyei Könyvtár a Tudásközpontba költözik. Ennek kapcsán folytak tárgyalások a  család ill. az Egyetemi Könyvtár és a Megyei-Városi Könyvtár vezetőivel a Csorba Győző Emlékszoba ottani helyének kialakításáról és az Emlékszoba költöztetésének terveiről.
A Csorba-kötetek kiadója, a Pro Pannonia Kiadó pénztámogatás hiányában tavaly sem adott ki, idén és jövőre sem készült kiadni újabb Csorba kötetet, azonban ez nem jelenti azt, hogy teljesen leálltam volna a hagyaték gondozásának munkájával. Csorba Faust fordításának digitális változatát szeretném a honlapon és a DIA oldalakon is megjelentetni, most olvasom át másodszor a szkennelt változatot. (A kötet borítója és tartalomjegyzéke.)
Terveim között szerepel egy Csorba-album kiadása, elsősorban a DIA-oldalakon már látható fotósorozat felhasználásával, ám ehhez előbb szponzort kell találni. Sajnos, én az ilyen gazdasági ügyekben eléggé tehetségtelen vagyok és hát a támogatók sem nagyon tülekednek ebben a lehetetlen gazdasági helyzetben.
Lassan nekilátok aztán egy Csorba-összes szerkesztéséhez, amely már egy kritikai kiadás alapjául is szolgálhatna… Ez azonban természetesen "sokéves" munka, nem holnap fog elkészülni.
Szeretném bővíteni a honlapot is: szeretnék Csorba-videófelvételeket digitalizáltatni. Remlélem, ezek közül az első darab hamarosan megjelenhet majd ezeken az oldalakon.
Tervek tehát vannak, majd meglátjuk, mi valósítható meg belőlük…