A Csorba Győző Társaság 107. hírlevele

 1. Tisztelt Tagtársak és Levelezőtársak! Örömmel jelentem, hogy a Társaság székhelyváltoztatása immár végleges, hivatalos végzéssel is dokumentált tény.

Most kaptam a hírt ügyvédnőnktől. Az erről szóló okirat itt megtekinthető.

A változtatásra azért volt szükség, hogy hivatalos leveleinket gyorsan és kényelmesen kaphassuk kézhez. A Társaság székhelye ezentúl elnökünk, prof. Nagy Imre lakcíme: 7625 Pécs, Bessenyei u. 2.

Köszönjük a szíves fogadtatást és a helyet eddigi házigazdánknak a Civil Közösségek Házának.

2. Ma, félig még betegen, elmentem a hírlevelekben már többször hirdetett Weöres Sándor-Lovász Pál levelezéskötet bemutatójára. (Ld. mellékletet.) Sajnos a vége előtt el kellett hagynom a bemutatót: nem akartam a köhögésemmel tovább zavarni. Nagyon jó volt a Szélkiáltó Együttes műsora. Érdekes volt a Pécsi Önkormányzat Kulturális Bizottsága vezetőjének, Balogh Lászlónak a könyv megjelenését üdvözlő bevezetője és a kötetet bemutató vendégek beszélgetése, amit már nem tudtam végighallgatni, mint ahogy sajnos Sólyom Katalin szereplését sem. Jó könyv került ki a Pro Pannonia műhelyéből. A kötetet, melyet megvásároltam a helyszínen, majd később bemutatom. A Szélkiáltó Együttes műsoráról készített telefonos felvételem itt elérhető.

Köszönöm figyelmüket.