A Csorba Győző Társaság 50. hírlevele.

Ez a Csorba Győző Társaság 50. hírlevele.

Csendes jubileumhoz értünk: 2015 májusi megalakulásunk óta az 50. hírlevelemnél tartok. Sok ez? Kevés? Jók a hírlevelek? Rosszak? Mindenki döntse el maga. És írja is meg nekem, mi a véleménye a hírlevelekről. Köszönöm kitartó figyelmüket.

​Ma a Csorba Emlékév közelgő  eseményeire és elnökünk dr. Nagy Imre professor emeritus ​előadására hívom fel figyelmüket.

1. A Csorba Győző Társaság, a Csorba Győző Könyvtár és a Pécsi és Baranyai
Könyvtárosok Egyesülete 2016. június 9-én, csütörtökön 18.00 órakor a Csorba Győző Könyvtár Belvárosi Könyvtárának társalgójában (7624 Pécs, Király u. 9.) A VÁROS OLDALÁBAN  címmel rendez beszélgetést Csorba Győző pályatársaival, munkatársaival.
Minden további információ a mellékelt meghívón olvasható

2. A Négy kicsi cica című Csorba képes mesekönyv bemutatóját a Csorba Győző Könyvtár június 14-ére tervezi a Várkonyi Könyvtárban.
Erről később részletes tájékoztatást adok, meghívót küldök.

3. A Pécsi Akadémiai Bizottság Tudós Klubja a Csorba Társaság elnökének prof. Nagy Imrének az előadásra invitáló meghívót küldött. Az előadás címe: Mi a dráma? A műfaj új elképzelése nyelvelméleti szempontok alapján. Minden további információ a mellékelt meghívón olvasható.
Kérem a Csorba Társaság tagjait, támogatóit, minél többen menjenek el elnökünk előadására.

4. A Tudásközpontban május 17-től megtekinthető Csorba Győző kiállítás teljes anyaga webes és pdf-es formátumban is elérhető ezen az oldalon: