Kérés!

Többen jelezték, hogy a Csorba Emléklap egyes linkjei elévült internetes oldalakra mutatnak, már nem található a hivatkozott cím. Arra kérek mindenkit, aki ilyen linkkel "találkozik", írja meg az alapinter@gmail.com e-mail címre, hogy melyik hivatkozás melyik oldalon hibás. Sajnos, egyszemélyben én vagyok az oldal "szerzője", szerkesztője, lektora, "összes munkatársa"  – természetesen köszönet most is az "önkéntes segítőknek", leglelkesebb olvasóimnak, támogatóimnak Fehér Zoltánnak, Kiss Tamásnak, dr. Hernádi Lászlónak, Kiss Zoltánnak, s az oldal számítógépes szakértőjének, a nagyszerű Horváth Ádám informatikusnak -, így nem tudok mindent állandóan ellenőrizni, márpedig az internet egyik fő jellemzője – sajnos – a gyors elavulás-elévülés, címek megszűnése, átalakítása.

Kérem, ha netán betűelütést, helytelen, rossz fogalmazást találnak, szintén lektoráljanak, azért is hálás leszek. Nekem a számítógépes szerkesztés nagy fáradság, megpróbáltatás, elkerülhetetlen, hogy néha-néha be ne csússzon hiba: mire elkészülök a szerkesztéssel, bizony néha már nincsen erőm újra átfésülni a szöveget. (A lektor hiánya miatt nem csak esetemben, sokszor még a nyomtatott könyvek esetében is hibák maradnak a végső szövegben, pedig az egy könyv esetében szerintem "főbenjáró bűn". Ez persze nem menti az én hibámat… csak sajnálattal konstatálom a jelenséget:(

Köszönöm szíves segítségüket, jelzéseiket, mással nem tudom hálálni, mint azzal, hálás köszönettel "megspékelve" megírom  az Emléklapra a javítást küldő nevét. (Természetesen csak akkor, ha hozzájárul;)

Üdvözlet az olvasónak… és a javítónak!