A műveket – és utánuk a róluk írt tanulmányokat – megjelenésük időrendjében soroljuk fel. A következő fejezetek tételeinek felsorolása is az időrendet követi. Az azonos évben megjelent írások további rendezése a szerzők nevének betűrendjében történt.

A cikkek, tanulmányok leírásában a szerző és cím, vagy szerző hiányában a cím után = (egyenlőségjel) következik, majd annak az időszaki kiadványnak a címe, megjelenési éve, hónapja, napja amelyben az írás olvasható, végül az oldalszám.

A Tiszteletadás Csorba Győzőnek és Tüskés Tibor: Az utolsó évszak című köteteteket analitikusan is felvettük. Ezekben az esetekben az = (egyenlőségjel) után a Tiszteletadás, ill. Az utolsó szavak utalnak a forrásra, majd a tanulmány, cikk köteten belüli oldalszámát adjuk meg.

Az összeállítás során a pécsi ill. baranyai időszaki kiadványok és az országos megjelenésű folyóiratok és napilapok feltárása tekintetében teljességre törekedtünk, a helyi – megyei, városi – sajtótermékek esetében főként a költő hagyatékában fellelhető tiszteletpéldányokat dolgoztuk fel.

Önálló kötetei és kritikái 1976-ig
Önálló kötetei és kritikái 1977-től
Fordításkötete, drámafordításai, szerkesztésében megjelent műfordításkötetek és kritikáik
Versei hanglemezen és kritikái
Önéletrajzi interjúkötete, vallomásai, nyilatkozatai, naplója és kritikái
Levelezéskötetei és kritkáik
Irodalom Csorba Győzőről. Önálló művek. Tanulmányok, cikkek
Lexikonok, irodalmi összefoglalók Csorba Győzőről
Gyászhírek és nekrológok
Emlékszobájának katalógusa

Vissza a címlapra Vissza a Bevezetés menübe