A Csorba Győző Társaság 78-79. hírlevele.

A Csorba Győző Társaság 78-79. hírlevele

(A Csorba Társaság fentihez kapcsolódó, de időközben már pontosításra szoruló 78. hírlevele a 79. hírlevél végén olvasható.)

A Csorba Győző Társaság 79. hírlevele

Mellékelem a Csorba Győző Emlékkonferencia és a Csorba Győző Díszhangverseny meghívóját.
A mellékleteken minden szükséges információ olvasható. Néhány fontos kiegészítés a meghívókhoz.
A Csorba Győző Emlékkonferencia november 21-én, hétfőn 10 óra 30 perckor kezdődik a Pécsi Tudásközpontban, terveink szerint 16 óra 30 perc körül fejeződik be, látogatása ingyenes.
A Csorba Győző Díszhangversenyre meghívókat és ún. szakmai jegy vásárlására jogosító kuponokat kaptam a szervezőktől. Egy meghívóval két fő látogathatja az előadást ingyenesen. Egy kupont két kedvezményes árú jegyre – 400,- Ft darabonként – lehet beváltani a Kodály Központ pénztárában. Az a rendezők kérése, hogy a meghívókat és a kuponokat is lehetőleg egy héttel a hangverseny előtt, de legkésőbb november 21-ig váltsák be a pénztárban.
Az ingyenes meghívókat a Csorba Társaság azon tagjainak ajánljuk fel, akik fizettek tagdíjat. Kérem a tagdíjat fizető levelezőtársakat értesítsenek, kérik-e a meghívót, s biztosan elmennének-e a hangversenyre. Amennyiben november 10-ig, tehát jövő hét csütörtökig értesítenek e-mailban vagy telefonon az igényükről, eljuttatom hozzájuk a meghívókat. Nyomatékosan kérem, csak az igényelje a meghívót, aki valóban el is megy, s lehetőség szerint társat is visz magával. Amennyiben maradna meghívó, azt más támogatónknak tudjuk átadni, olyannak, aki biztosan elmegy a hangversenyre.
A szinte jelképes árú jegyvásárlásra jogosító kuponokat a lista tagjai szintén tőlem igényelhetik. Fölhívom a figyelmet, hogy a kuponokat is csak olyanok kérjék, akik tényleg elmennek a hangversenyre, s lehetőség szerint társat is visznek magukkal. Az igénylőktől kérem, írják meg, hogyan tudnák átvenni tőlem a jegyeket.
Felhívom a Csorba versmondó ill. versfordító és illusztráló versenyek vezetőinek figyelmét, hogy a kuponokra vásárolt jegyekkel a versenyek győzteseit ill. résztvevőit is lehetne jutalmazni. Egyben arra is kérem a szervezőket, ha tudnak, látogassanak el a Tudásközpontba a Csorba-konferenciára, legalább egy-két előadás meghallgatására.
Kérem levelezőtársaimat, a konferencia és a hangverseny hírét szíveskedjenek minél több ismerősükkel megosztani, mindenkit szeretettel várunk a rendezvényekre!
Köszönöm figyelmüket! 
(A mellékletek elérhetők a facebook-oldalon.)

A Csorba Társaság fentihez kapcsolódó, de időközben már pontosításra szoruló 78. hírlevele.

1. Mellékelem a november 21-ei Csorba Konferencia meghívóját.
Mindenkit szeretettel várunk.

2. A november 23-ai, Kodály Központban rendezendő Csorba-est programjának címe.
Ismételten jelzem, hogy a Csorba Társaság tagjai ingyenes jegyet kaphatnak az estre. A jegyeket csak annak tudom átadni, aki BIZTOSAN elmegy a koncertre és visz magával még egy embert;), mert a jegy két főre szól.
Kérem a visszajelzéseket, s azt, hogyan, mikor vennék át tőlem a jegyet!

Köszönöm: Pintér László